Impact of economic indicators on development of capital market - Plachý, Rudolf
Vzťah medzi makroekonomickými ukazovateľmi vývoja indexu akciového trhu v rôznych krajinách. Hodnotenie intenzity vzťahov medzi makroekonomickými ukazovateľmi a indexom akciového trhu.