Relationship quality and exhibitor´s performance in leisure trade shows - Rodríguez, Ainhoa
Úloha manažmentu sťažností na veľtrhoch, ktorý môže mať vplyv na kvalitu vzťahu medzi účastníkmi, organizátormi a vystavovateľmi, ako aj medzi nimi navzájom a ich koncovými zákazníkmi s cieľom zistiť, či existujú vplyvy medzi oboma vzťahmi. Kvalita týchto vzťahov je významným faktorom ich obchodnej výkonnosti.