Management of business informatics model – principles and practices - Voříšek, Jiří
Rastúce požiadavky na rozsah a kvalitu riadenia informatiky v podniku vedú k vývoju rôznych metodík, modelov, rámcov a štandardov. Existujúce IT prístupy riadenia a ich obmedzenia predstavujú osvedčené postupy a obsahujú odporúčania riešení rôznych otázok, na ktoré IT v praxi naráža.