Dočasné zamestnávanie v rámci Európskej únie - Klimko, Roman, 1985-
Dočasné zamestnávanie je chápané ako závislá práca na dobu určitú. Je to tak dočasná agentúrna práca, ako aj práca prostredníctvom zmluvy na dobu určitú. Dočasné zamestnávanie – trendy počas krízy. Rozdelenie štátov Európskej únie do skupín podľa trendov vo vývoji dočasného zamestnávania v období 2007 – 2011. Dočasné zamestnávanie počas krízy a v súčasnosti (2007, 2009, 2011 a 2013). Využívanie dočasného zamestnávania sa v rámci EÚ líši. Klady a zápory dočasného zamestnávania v závislosti od krajín.