Phenomena of social innovation: successes, challenges, perspectives - Kováčová, Jaroslava
Fenomén sociálnych inovácií: úspechy, výzvy, perspektívy. Pojem sociálne inovácie. Identifikácia hlavných bariér sociálnych inovácií.