Demand and supply integration management concept for assembling company - Oreský, Milan, 1956-
Charakteristika hlavných zmien vo vzťahoch a trendoch medzi účastníkmi dodávateľského reťazca v Číne a model DSI (demand and supply integration). Analýza finančnej stability dodávateľského reťazca: dodávatelia, platobné termíny, finančné audity, logistika a technologické inovácie. Proces implementácie modelu DSI.