Medzinárodná vedecká konferencia Nové výzvy pre sociálnu politiku a globálny trh práce 2015 - Antalová, Mária, 1952-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala v dňoch 14. a 15. mája 2015 vo Veľkom Mederi pod názvom Nové výzvy pre sociálnu politiku a globálny trh práce 2015.