Od OHSAS 18001 k ISO 45001: vývoj nového štandardu napreduje - Žabár, Vladimír
Medzinárodný štandard riadenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci ISO 45001, ktorý nahradí doterajšiu normu OHSAS 18001 a iné normy ochrany bezpečnosti a zdravia pri práci. Najvýznamnejšie rozdiely a prínosy novej normy pre užívateľov.