Assessment of E-government in EU countries - Ardielli, Eva
Charakteristika európskej informačnej politiky. Postavenie ČR v stave implementácie e-governmentu v rámci krajín EÚ metódou TOPSIS. Ukazovatele stavu e-governmentu podľa OSN, EÚ a Eurostatu.