Paradigm Shift in EU Competitiveness Strategy (Macroeconomic Context) - Baláž, Peter
Význam energetickej politiky v EÚ a pozitívny vplyv domácej produkcie energie na konkurencieschopnosť na medzinárodnom trhu.