[Informačné systémy v manažmente znalostí] - Kopaničová, Janka, 1979-
Recenzia na vysokoškolské skriptá Informačné systémy v manažmente znalostí, ktorých autorom je Andrej Miklošík. Skriptá prinášajú možnosť hlbšie porozumieť a zároveň prakticky uchopiť manažment znalostí a jeho fungovanie s pomocou rôznych softvérových riešení. Skriptá pozostávajú z dvoch kapitol, ktoré sú ďalej bohato vnútorne členené.