Systémy hodnotenia spoločenskej zodpovednosti - Dochot, Jean-Marc
Definícia spoločenskej zodpovednosti podľa ISO 26000. Nástroj na hodnotenie spoločenskej zodpovednosti vo verejnom sektore. Prepojenie medzi ISO 26000 (SHSZ) a Globálnou iniciatívou pre podávanie správ GRI (Global Reporting Initiative).