Odložená daň v individuálnej účtovnej závierke - Cvečková, Mária
Dane z príjmov - daň splatná a daň odložená. Odložená daň všeobecne, podľa IFRS, podľa slovenskej legislatívy. Prezentácia odloženej dane z príjmov v Poznámkach. Odložená daň z príjmov pri goodwille v individuálnej účtovnej závierke podľa slovenskej legislatívy.