Elektronická a virtuálna registračná pokladnica v účtovníctve - Turóciová, Jana
Ciele používania registračných pokladníc - elektronickej a virtuálnej. Povinnosť používania registračnej pokladnice. Výber registračnej pokladnice. Používanie registračných pokladníc a účtovníctvo podnikateľa. Registračná pokladnica a analytická evidencia. Príklady účtovania tržieb evidovaných registračnou pokladnicou.