Environmental aspects of corporate strategy - Furdová, Lucia, 1984-
Chronológia vývoja firemných stratégií. Príležitosti a hrozby korporátneho enviromentalizmu. Skleníkový efekt (emisie), spotreba energie a obnoviteľné zdroje energie.