Psychologický pohľad na inovačné a riadiace trendy v edukačnom procese - Soroková, Tatiana
Inovatívne prístupy a inovácie v edukačnom procese. Profil pedagóga v rámci inovatívnej edukácie. Vplyv školského prostredia a priebehu vyučovania na konanie žiakov a ich študijné výsledky. Život mladých ľudí mimo školu.