Marketing nemůže být ostrovem ve vzdělávání - Vávrová, Věra
Marketing ako spoločenská disciplína musí vo svojom využití a ďalšom rozvoji obracať svoju pozornosť nielen k makro- či mikroekonomike, ale tiež k psychológii a sociológii, k oblasti štatistiky a informačných technológií, ako aj k právnickej vede a k ďalším oblastiam vedomostí. Prečo sa učí marketing na technickej vysokej škole. Manažérsko-ekonomické vzdelanie technikov. Uplatnenie princípov manažmentu v marketingu.