Jak přijít o chuť poznat marketing? - Tomek, Gustav
Použitie termínu marketing ako synonyma nedobrých aktivít vedie k strate záujmu o vzdelávanie sa v ňom. Čo je v skutočnosti marketing. Marketing ako vedecká disciplína. Čo stojí v ceste uplatnenia marketingu, čo marketingu škodí. Príklad systému marketingových cieľov.