Porovnanie príjmov a výdavkov VÚC na zabezpečenie výkonu originálnych kompetencií - Sládečková, Jana
Príjmy VÚC, najmä dane z príjmu fyzických osôb - časť, ktorá sa odvíja od počtu obyvateľov vo veku od 15 až 18 rokov, výdavky na financovanie originálnych školských kompetencií samosprávnych krajov a ich porovnanie v rokoch 2008 až 2012.