Vyhláška o stredných školách - Konečná Veverková, Ingrid
Nová vyhláška Ministerstva školstva vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky č. 65/2015 Z. z. o stredných školách, účinná od apríla a septembra 2015, ktorá reaguje na novú legislatívu upravujúcu odborné vzdelávanie na stredných školách. Zákon č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p.