Vzdělávání akademických pracovníků jako součást rozvoje lidských zdrojů - Holcner, Vladan
Vzdelávanie akademických pracovníkov na Fakulte vojenského leadershipu vrámci projektu s názvom Inovácia magisterského študijného programu Fakulty vojenského leadershipu (INOSPEM). Rozvoj pedagogických a jazykových kompetencií akademických pracovníkov, skúsenosti s výukou v kurzoch pre akademických pracovníkov, ich hodnotenie a budúce stratégie.