Analysis of potential export support possibilities in the Slovak and Czech Republic - Harvánek, Lukáš
Legislatívny rámec podpory exportu určený OECD na základe princípov WTO. Podpora exportu na Slovensku EXIMBANKA, v Česku Exportní garanční a pojišťovací společnost, a.s. a Česká exportní banka. Podiel a štruktúra krajín obchodovateľného a neobchodovateľného rizika exportného tovaru SR a ČR.