Konkurencieschopnosť slovenských firiem vinárskeho priemyslu - Chajdiak, Jozef
Tvorba koeficientu konkurencieschopnosti, opis použitej podstaty koeficientu, súboru potrebných údajov, výpočet príslušnej miery a interpretácia hodnôt.