Inflačné očakávania a očakávané reálne úrokové sadzby ako determinanty nominálnych úrokových sadzieb v krajinách PIGS - Mirdala, Rajmund
Analýza príčin kolísania nominálnych úrokových sadzieb v krajinách PIGS s cieľom objasniť vplyv inflačných očakávaní a očakávaných reálnych úrokových sadzieb na dlhodobých vývoj úrokových sadzieb na vládne dlhopisy prostredníctvom SVAR metodológie.