Využití archivovaných datových souborů z reprezentativních sociologických výzkumů ve výuce a realizaci sociálního výzkumu - Křížová, Eva
Možnosť využitia dátových súborov a dotazníkov z rozsiahlych verejných sociologických výskumov pre účely nekomerčného akademického výskumu a vyučovania. Doporučený postup a rizikové faktory pri využívaní týchto súborov.