Pravidlá značky Guy Kawasaki - Garaj, Patrik
Guy Kawasaki - marketingový guru, autor a spíker na konferencii TechMatch. Rady začínajúcim mladým podnikateľom v knihe The art of the start 2.0. Slogan G. Kawasakiho - zmeň svet! Komunikátor, networker aj predajca.