Vision as a basis for making strategy in small company - Briestenský, Rastislav
Definícia pojmov stratégia a vízia. Prieskum medzi majiteľmi podnikov o názore na význam vízie v ich podnikateľskej stratégii. Snaha o zmenšenie medzery medzi teóriou a praxou v podnikaní.