Sýrska kríza a utečenci - Škvrnda, František
Dramatický nárast utečeneckej vlny do Európskej únie. Bezpečnostná a sociálno-ekonomická situácia v regióne a jej globálne dôsledky. Protirečivé závery a riešenia sýrskej krízy.