Jubilejné (70.) Valné zhromaždenie OSN - Škvrnda, František
Jubilejné 70. Valné zhromaždenie OSN - najväčšej univerzálnej medzinárodnej organizácie, ktorá vznikla ako výsledok rokovaní o usporiadaní sveta a medzinárodných vzťahov po druhej svetovej vojne.