Politiko-ekonomičeskije aspekty jevropejskoj integracii: opyt Slovackoj respubliki - Zubro, Tetyana, 1975-
Analýza teoretických a praktických aspektov integrácie Slovenskej republiky do Európskej únie. Dohoda o asociácii. Vstup do NATO a 1.5.2004 do EÚ. Vstup do eurozóny 1. januára 2009. Podpora zahraničných investícií.