Financial management of the Common Agricultural Policy of the European Union and its crisis response - Harakaľová, Ľubica, 1963-
CAP: common agricultural policy (spoločná poľnohospodárska politika EÚ). Analýza zmien v štruktúre a finančných nástrojoch CAP počas krízy. Analýza dopadov krízy na poľnohospodárstvo EÚ a premietnutie situácie do Viacročného finančného rámca EÚ pre roky 2014-2020. Reformy v CAP.