Transpozice unijní Směrnice 2000/78 do českého antidiskriminačního zákona - Liberdová, Eva
Postup, spôsob a výsledky transpozície unijnej Smernice 2000/78/ES do českého antidiskriminačného zákona. Analýza, prínosy a nedostatky implementácie smernice v praxi českého právneho poriadku.