Inovácie ako piliere spoločensky zodpovedného podnikania - Vidová, Jarmila, 1967-
Inovácie a ich význam pre ekonomiku. Spoločensky zodpovedné podnikanie. Inovačná výkonnosť štátov Európskej únie. Roggersova krivka adaptácie inovácií v určitom čase. Pozitívne a negatívne vplyvy inovácií na spoločnosť.