Optimal Strategies for Tax Policy and Social Policy Tools Mix - Dubrovina, Nadiya, 1972-
Maticová hra pre rozhodovanie medzi daňami a transfermi. Konflikt záujmov medzi daňovými poplatníkmi a poberateľmi sociálnych dávok. Model matice predstavuje optimálnu stratégiu mixu daňovej politiky a sociálnych transferov z hľadiska udržateľnosti verejných financií.