Testovanie modelov na prognózovanie vývoja konečnej spotreby a príjmov dane z pridanej hodnoty - Strieška, Ľubomír
Modifikácia navrhnutých modelov pomocou, ktorých možno prognózovať vývoj konečne spotreby a dane z pridanej hodnoty, kde ako premenné vystupujú ekonomický rast, inflácia a zmena sadzby DPH.