Dopady podnikateľského prostredia na rozhodovanie o finančnej štruktúre malých a stredných podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza a zhodnotenie vplyvu pôsobenia vybraných faktorov na finančnú štruktúru slovenských MSP.