Aplikácia Herzbergovej teórie pri výskume motivácie a pracovnej spokojnosti zamestnancov - Jankelová, Nadežda, 1966-
Analýza motivačných faktorov práce zdravotných sestier v súvislosti s ich pracovnou spokojnosťou a potrebou stabilizácie v súčasnom slovenskom zdravotníctve