Systém personálneho kontrolingu v podmienkach Slovenskej pošty - Vetráková, Milota
Historický pohľad na vznik personálneho kontrolingu. Prezentácia skúseností s pilotnou implementáciou návrhu systému personálneho kontrolingu určeného na podporu rozhodovania manažérov v riadení ľudských zdrojov.