Jak se vaří úrazový guláš? - Přikryl, Vladimír
Právna úprava úrazového poistenia v Českej republike. Štyri varianty predkladaného návrhu českého Ministerstva práce a sociálnych vecí, ktoré by zamestnávatelia mali dodržiavať.