Směrnice AML: co přinese nová právní úprava? - Jašíčková, Darina
Hlavné zmeny novej právnej úpravy a ďalších súvisiacich zákonov v Českej republike, ktoré majú implementovať do českého právneho poriadku smernicu EP a Rady EU 2015/849 o zamedzení využívania finančného systému k praniu špinavých peňazí a financovaniu terorizmu.