Perception of flexible work organization: unity or discrepancy between employers and employees? <the> Slovak Republic case - Bajzíková, Ľubica
Kategórie flexibilných pracovných pomerov. Zmysel implementácie flexibilných pracovných dohôd. Analýza výhod a nevýhod flexibilných pracovných dohôd z pohľadu manažérov a zamestnancov na Slovensku.