<The> Impact of the Financial and Economic Crisis on the Economy of the European Union and Slovakia - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Dopad finančnej a hospodárskej krízy, ako aj druhej ekonomickej recesie (2012) na ekonomiku EÚ a Slovenska.