Vplyv regulácie finančného trhu na rozhodovanie sa ekonomických subjektov - Šabíková, Ingrid
Východiská regulácie na finančnom trhu. Cieľ a úloha regulácie finančných trhov. Regulácia finančného trhu z pohľadu inštitúcií a infraštruktúry Európskej únie. Dopady vplyvu regulácie ECB na zvyšovanie úrokových sadzieb národných bánk. Riziká z pohľadu stability slovenského a európskeho finančného sektora.