Klastrovanie v cestovnom ruchu na Slovensku a jeho potenciál v podpore inovácií a podnikania - Michálková, Anna, 1968-
Charakteristika európskych klastrov. Vznik klastrových iniciatív v Európe. Ciele klastrových organizácií. Charakteristika klastrov na Slovensku.