Vertikálna fiškálna nerovnováha rozpočtov územných samospráv na Slovensku - Čapková, Soňa
Definície a podstata vertikálnej fiškálnej nerovnováhy. Stanovenie vertikálnej fiškálnej nerovnováhy. Finančné vyrovnávanie. Vertikálna fiškálna nerovnováha rozpočtov obcí a VÚC.