Motívy a bariéry uplatňovania trvalo udržateľného rozvoja v podnikoch vybraných odvetví na Slovensku - Marková, Viera
Teoretické východiská koncepcie trvalo udržateľného rozvoja v podnikovej sfére. Identifikovanie základných motívov, ktoré podniky vedú k uplatňovaniu koncepcie trvalo udržateľného rozvoja a bariéry, ktoré bránia podnikom v jej uplatňovaní.