Kyberšikanovanie učiteľov - Kurčíková, Katarína
Motívy vedúce žiakov ku kyberšikanovaniu a prejavom násilia voči učiteľom. Školské násilie a šikanovanie učiteľov žiakmi. Rozvoj nových technológií a pravidlá používania internetu. Vzdelávanie žiakov a študentov v oblasti internetovej bezpečnosti.