Novela zákona o verejnom obstarávaní - Matulková, Mariana
Novelizáciou zákona sa zabezpečí vytvorenie verejného registra konečných užívateľov výhod subjektov, ktoré získavajú zákazky z verejného obstarávania, a to s cieľom dosiahnúť efektívnejšie a transparentné nakladanie s verejnými prostriedkami pri perejnom obstarávaní.