Nezdaniteľné časti základu dane v roku 2015 - Oravcová, Martina
Legislatívna úprava. Kto si môže uplatniť nezdaniteľné časti. Vymedzenie základu dane, ktorý znižujú nezdaniteľné časti. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka. Nezdaniteľná časť základu dane na manželku (manžela). Dobrovoľný príspevok na starobné dôchodkové sporenie. Príspevky na doplnkové dôchodkové sporenie. Praktické príklady.