Pracovný poriadok ako základný interný predpis zamestnávateľa. Čo by mal obsahovať? - Gejdošová, Slavomíra
Praktické otázky týkajúce sa vydania pracovného poriadku zo strany zamestnávateľa, nadobudnutie jeho platnosti a účinnosti, aké náležitosti by mal tento interný predpis spĺňať. Praktické príklady.